The smart Trick of gömme rezervuar That No One is Discussing

Wiki Article

This Web-site is using a protection support to guard alone from on line attacks. The action you just executed brought on the safety solution. There are plenty of steps that may cause this block like distributing a particular word or phrase, a SQL command or malformed info.

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

Çift kademeli klozet iç takımlarının tasarımlarında ise su tasarrufu ön planda tutulur. Bu modellerde kademelerden biri daha az diğeri ise daha fazla su akıtacak şekilde iki farklı seçenek kullanıcılara sunulur.

Tüm Bağlantılar: Tüm bağlantıları ve montaj noktalarını tekrar kontrol edin. Her şeyin sıkıca oturduğundan ve doğru bir şekilde bağlandığından emin olun.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

You could electronic mail the location proprietor to let them know you were being blocked. You should incorporate Whatever you were being doing gömme rezervuar when this page arrived up along with the Cloudflare Ray ID located at the bottom of the webpage.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Schwab sifon grupları mükemmel tasarım ve uzun ömürlü basınca dayanıklı uzun zaman kullanıma dayanıklı yıpranma gömme rezervuar servisi ve bozulma yapmayan bir Schwab ürünüdür. Schwab markalı bir rezervuar ve asma klozet aldığınız zaman mutlaka servise kurulum yaptırmanızı öneririz. Schwab gurubu kurum yapılmadan önce Schwab rezervuar parçaları tek tek düzgün bir şekilde montajı yapılmalı daha sonra duvarı montaj yapılmalı. Schwab asma rezervuar grubu sıva gömme rezervuar ve seramik yapıldıktan sonra Schwab rezervuara su vermeden bir miktar su boş kovaya aktarılmalı ve daha sonra Schwab rezervuara ve asma klozete suyu verilmeli.

Mersin gömme rezervuar tamir servisi ustalarımız her marka ve design gömme klozetlerin tamir ve bakımını orijinal yedek parça kullanarak yapmaktayız.

Serel rezervuar ürünlerimiz TSE ve ISO standartlarında üstün teknoloji gömme rezervuar servisi ile üretilmekte olup gerek montaj gerekse kullanım esnasında aşağıdaki konulara gösterdiğiniz özen ile sizlere uzun yıllar sorunsuz hizmet verecektir

Bu seriler dâhilinde gömme rezervuar kullanıcılara sunulan gömme rezervuar kumanda panelleri, parmak izi bırakmayan materyaller ile kaplanır. Dolayısıyla tuvalet takımının genelindeki hijyen seviyesini korumak ciddi oranda kolaylaşır.

Bu konuda kullanıcılardan kimisi işe yaradığını iddia ederken bazısı tabletlerin yetersiz kaldığını söylüyor.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page